ОБЛАСНА ВИСТАВКА "ОСВІТА ЗАПОРІЗЬКОГО КРАЮ - 2016"

середа, 10 лютого 2016 р.

10 лютого 2016  року відбувся районний етап Міжрегіонального фестивалю ораторського мистецтва «Заговори, щоб я тебе побачив», на якому наш навчальний заклад представляла Бабаніна Владислава, учениця 3 - Б класу, і посіла ІІІ місце.  
Владочку з перемогою, бажаємо їй успіхів в оволодінні мистецтвом слова!
22 січня  відбувся  І (шкільний) етап
Міжрегіонального фестивалю ораторського мистецтва
"Заговори, щоб я тебе побачив"
  «Заговори, щоб я тебе побачив» - ця фраза відомого філософа Сократа стала темою фестивалю ораторського мистецтва. «Яка людина, така його і мова», - вважав Сократ. Не випадково древній мудрець Сократ пропонував людині заговорити, щоб у співрозмовників з'явилася можливість зрозуміти, хто перед ними. Учні 1-4 класів виявили бажання взяти участь у конкурсі.   
         У номінації «Добре слово краще за багатство» продемонстрували свої перші спроби публічного спілкування з обраних тем і посіли:

І місце

Бабаніна Владислава "Ти відповідальний за тих, кого приручив" (3-Б кл.)
Мартинюк Богдан "Що таке є доброта?" (3-Б кл.)
Семенова Єлізавета "Що таке є доброта?" (1 кл.)

ІІ місце

Куріпка Вероніка "Якби я мала килим літак ..." (2 кл.)
Павлов Артем "Що таке є доброта?" (1 кл.)
Арвай Дар'я "Що таке є доброта?" (3-Б кл.) 

ІІІ місце

Тищук Олександра "Секрет чарівних слів" (3-А кл.)
Огли Давид "Секрет чарівних слів" (3-Б кл.)
    Новорічне свято – це довгоочікувана казка для усієї малечі. І знову, як і щороку, веселі посмішки, хороший настрій, нові цікаві ролі у Новорічному святі, мелодійні пісні та море позитиву. І віриться, що Новий рік принесе тільки щастя такій дружній шкільній родині.
 
22 грудня у 3 – Б класі проведено відкритий урок літературного читання «Допоможемо пташкам узимку. Анатолій Качан «Крихта хліба». Леонід Глібов «Хто вона?»»  (учитель Богдан Т. Й.).
Бабаніну Владиславу, ученицю 3 – Б класу, яка посіла ІІІ місце у ІІ (районному) етапі Міжнародного конкурсу з української мови імені П. Яцика.
Бажаємо Владиславі нових перемог!!!
В І (шкільному) етапі Міжнародного конкурсу з української мови ім. П. Яцика  приймали участь 5 учнів 3-4 класів, що становить 11 % від загальної кількості учнів 3-4 класів: Мазнюк Ганна (3-А кл.), Тищук Олександра (3-А кл.) (учитель Підгорна В.В.), Бабаніна Владислава (3-Б кл.), Банкаускас Олександра (3-Б кл.) (учитель Богдан Т.Й.), Грабовська Вікторія (4 кл.) (учитель Шестак О.Р.).
Учасники конкурсу  зайняли:
І місце Бабаніна Владислава; ІІ місце Грабовська Вікторія.
    За результатами І (шкільного) етапу Міжнародного конкурсу з української мови ім. П. Яцика   рекомендувати Бабаніну Владиславу, ученицю 3 – Б класу, для участі у ІІ (районному) етапі конкурсу.
13 жовтня відбувся благодійний ярмарок "Смачна країна". 
      Висловлюємо щиру подяку батькам за активну участь у ярмарку.
   Кошти зібрані від продажу власноруч вироблених кондитерських виробів та ласощів будуть перераховані на потреби української армії. 
   Цей ярмарок надав можливість учням 1-4 класів зробити свій внесок у забезпечення мирного майбутнього нашої країни.

Немає коментарів:

Дописати коментар