ОБЛАСНА ВИСТАВКА "ОСВІТА ЗАПОРІЗЬКОГО КРАЮ - 2016"

пʼятницю, 15 квітня 2016 р.

 З приходом весни ожила планета. Для її мешканців прийшов час прибрати і прикрасити свій дім. Чиста школа починається з кожного із нас. В школі, в селі, в місті, в країні а потім і на всій нашій планеті стане чистіше, якщо ми будемо дотримуватися правила Маленького принца із одноіменної повісті Антуана де Сент Екзюпері «Є таке правило: встав рано, привів себе до ладу – і одразу ж приведи до ладу свою планету». Саме тому шкільна рада оголосила акцію «Чисте подвір’я – чисте довкілля».  Учні початкових класів, як завжди, не залишилися осторонь.
  14 квітня на шкільному подвір’ї було гамірно й весело. Молодші школярі дружно працювали на закріплених за класами територіях.
 Діти з великим ентузіазмом вичищали кожний куточок шкільного подвір’я, щоб зробити його чистим і ошатним. Навіть першокласники долучилися до роботи, вони дружно збирали сухі гілочки та папірці. Діти розуміють адже школа – це їхній дім і саме вони – господарі в нім.
  Робота на свіжому повітрі не тільки прикрасила подвір’я нашого закладу, а й принесла задоволення школярам.
  Учні ще раз переконалися, що кожний із нас несе особисту відповідальність за чистоту й охорону навколишнього середовища, що від праці кожного світ стає світлішим, планета красивішою, 
А ЛЮДИ - ЩАСЛИВІШИМИ!
 

Немає коментарів:

Дописати коментар